Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Arrangementer

Vi har i løbet af året nogle hyggelige arrangementer her i Børnehuset.

Legepladsdag/grillfest.

1 gang om året har vi en hyggelig arbejds/grilldag for børn, forældre, søskene og personale. Vi inviterer jer til at tage arbejdstøjet på, og gi´ en hånd med på legepladsen. Der bliver serveret saftevand, kaffe/the og boller i løbet af eftermiddagen. Kl. 17.30 plejer grillen at være varm, og det medbragte kød kan grilles. Som tak for hjælpen giver Børnehuset salat, flutes, saftevand.

Bedsteforældredag.

1 gang om året har vi bedsteforældredag. Det er her børnene viser bedsteforældre / pårørende deres børnehave. Ude på vores kæmpe store legeplads har vi en stor bålplads, hvor vi bager  "elverbrød" og du/I kan få en kop kaffe og the.

Julearrangement

På stuerne vil der være forskellige aktiviteter. I er velkomne til at gå rundt i hele huset. På 3 af stuerne er der forskelige aktiviter I kan prøve. På den sidste stue er der ta´selv gløgg/saftevand og æbleskiver.

 

IMG 0067

 

 

 

 

 

 

Børnehuset Brande
Gl. Thyregodvej 76  -  7330 Brande
Tlf. 99 60 35 30