Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Kultur og traditioner

Vi vil i Børnehuset gerne give dit barn mulighed for at opleve kunst og kultur, samt selv at få muligheden for at udtrykke sig æstetisk. Derfor igangsætter vi aktiviteter og deltager i arrangementer, hvor børnene får kendskab til forskellige æstetiske udtryksformer.

Vi deltager i forskellige arrangementer som lokalsamfundet byder ind med. Fx Påskeæg dekorering til Brande by og babyart i Remisen.  Ind imellem tager vi på udflugter lidt længere væk fra vores nærmiljø.

Kultur

Vi vil gerne, at børnene får kendskab til de forskellige kulturelle baggrunde, de kommer med og fra. Vi inddrager derfor børnenes familier og deres ekspertise i forhold til temadage, hvor det handler om forskellige kulturers traditioner.

Traditioner

Traditioner er en stor del af vores liv, derfor har vi vores årlige traditioner. Så som Børnehusets fødselsdag, fastelavn, påske, Sct. Hans og jul, med alt hvad det nu indebærer.

Andre traditioner

Legepladsdag, bedsteforældredag og julearrangement, er arrangementer hvor enten forældre eller bedsteforældre er inviteret med.

    Boernehusets Foedselsdag IMG 0067

 

 

Børnehuset Brande
Gl. Thyregodvej 76  -  7330 Brande
Tlf. 99 60 35 30