Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Mad

Når jeres barn begynder i Børnehuset, skal det have 2 madpakker med. En til middagsmad og en til eftermiddagsmad. Husk at skrive navn på. Det kan jo ske, at der er andre børn, som har en madkasse magen til.

Morgenmad

Vi tilbyder cornflakes og havregryn, med mælk og hertil rosiner til den søde tand. Ønsker I at jeres barn skal have andet end ovenstående skal I selv medbringe dette.

Madpakker

Børnene bliver tilbudt deres madpakker om formiddagen. Derudover må børnene spise, når de er sultne.

Til middag spiser de voksne deres madpakker sammen med børnene og der er god tid til at spise. Vi serverer økologisk mælk og vand til.

Maddage

Vi har ca. 1 gang om mådeden, hvor børnene ikke skal have madpakke med til middag. I kan se hvilke dage i "Min institution", under aktiviteter.

Børnehaven har en kostpolitik. Vi lægger stor vægt på sund kost, da børnene gerne skal have energi til hele dagen. Vi opfordrer jer til at læse nedenstående kostpolitik. Hvis I har brug for råd eller har spørgsmål, så henvend Jer til personalet. Eller gå på: www.altomkost.dk

 

 

Børnehuset Brande
Gl. Thyregodvej 76  -  7330 Brande
Tlf. 99 60 35 30