Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Ny i børnehaven

Jeres barn skal nu til at gå i Børnehave og vi glæder os rigtig meget til at lære jer at kende.

Hvis I ikke allerede har været på besøg, er det en god ide, at ringe og aftale et tidspunkt, hvor I kan komme på besøg sammen med jeres barn. I må gerne komme flere gange i Børnehuset, inden jeres barn rigtig begynder. I kan gå rundt og udforske stedet. Du er også velkommen til at tage en madpakke med, så du og dit barn kan spise sammen med stuens børn og personale.

Vi prioriterer det første møde og den daglige modtagelse af børn og forældre højt, og lægger vægt på, at det foregår i en tryg og tillidsfuld atmosfære. Derfor er den første tid i børnehaven særlig vigtig. Det er her vi skal lære hinanden at kende.

Det er vigtigt for os, at I som forældre spørger os, hvis der er noget I er i tvivl om, eller undrer jer over. Det samme vil vi selvfølgelig gøre.

Når man går i børnehave, sker der en stor forandring i forhold til at gå i dagpleje/vuggestue. Det er ikke den samme voksen, der er der når I henter jeres barn, som da I afleverede det om morgenen.

Vi har ikke den samme normering. Det betyder at I må henvende jer til forskellige voksne på dit barns stue, både for at sige goddag og farvel, men også hvis I gerne vil vide lidt om jeres barns dag i børnehaven. Har personalet en vigtig besked til jer eller en sjov lille oplevelse, vi har haft med jeres barn i løbet af dagen, sørger vi selvfølgelig for at fortælle den, når I siger farvel.

I de øvrige faner kan I finde svar på nogle af de spørgsmål, I måtte have. Hvis ikke I finder dem her, spørge I bare når I er på besøg her.

Børnehuset Brande
Gl. Thyregodvej 76  -  7330 Brande
Tlf. 99 60 35 30