Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Skiftetøj

Hos os kan man blive beskidt, både ude og inde.

Børnene skal medbringe en taske med skiftetøj. I tasken skal der være mindst et helt sæt skiftetøj, gerne tøj til en hel uge samt evt. hjemmesko/sandaler. Derudover skal der medbringes overtøj, som passer til årstiden. Du hjælper dit barn bedst muligt, hvis du hænger fx regntøj, flyverdragt mv. på knagerne og stiller støvler, gummistøvler mv på skohylden.


Det er dit ansvar, at der er tørt overtøj som f.eks. flyverdragt og regntøj hver dag. Husk derfor at tjekke, om du skal have noget vådt tøj med hjem til tørre.


Husk at skrive navn i alt tøj, det mindsker risikoen for, at det bliver væk eller bliver byttet rundt. Giv dit barn hensigtsmæssigt tøj på, som barnet både kan og må røre sig i, og som må blive snavset.


Du skal tage tømme dit barns garderobe hver fredag, af hensyn til rengøringen. Ligeledes skal ekstra tøj og fodtøj sættes på plads på hylden i garderoben - hver dag.

Kindergarten 77 

Børnehuset Brande
Gl. Thyregodvej 76  -  7330 Brande
Tlf. 99 60 35 30